Skip links

Nieuwe Smarttapping
masterclasses voor professionals

Welkom op onze website, en leuk dat je interesse hebt voor onze Smarttapping masterclasses.

Smarttapping is de meest laagdrempelige interventie om emotionele blokkades te doorbreken die door traumatische ervaringen eerder in het leven zijn ontstaan. Je leert als professional in deze masterclasses hoe je mensen kunt helpen hun negatieve emoties echt los te laten. Je effectiviteit als psycholoog, coach, therapeut of andere gezondheidszorgprofessional neemt toe door deze training.

De training is een initiatief van Merel Hovestad MSc., psycholoog in Noordwijk (www.psycholoog-noordwijk.nl) en systemisch therapeut, hooggevoelig & strong-willed-specialst, en child&Family therapist Miriam Streur MSc.

Bekijk masterclasses Neem contact op

Programma masterclasses

Voor professionals, die meer willen dan alleen praten.

Thema

Overspannenheid &
burn-out

Data

7 maart 2024
Ik schrijf me in!

Locatie Noordwijk

Deze dag staat in het teken van overspannenheid en burn-out. Hoe we Smarttapping inzetten om klachten te reduceren door te focussen op blokkades en trauma’s die heling in de weg zitten. Dit is een van de meest effectieve manieren om het gestresste systeem weer in balans (homeostase) te krijgen. Er zijn zelfs onderzoeken die tonen dat de Burn-out (de uitval van werk) met 5 maanden (!) verkort wordt door lichaamsgerichte technieken zoals Smarttapping. Smarttapping werkt op alle lagen: fysieke laag, emotionele laag en de mentale laag. Na deze dag weet je precies wat je moet doen bij een cliënt met overspanning klachten.

Thema

Overtuigingen

Datum

19 april
Ik schrijf me in!

Locatie Noordwijk

We zijn toch echt het meest bang voor onze eigen gedachten en overtuigingen. Met name het gevoel wat deze gedachten ons geven werkt blokkerend. Denk aan kernovertuiging: ‘Ik ben niet goed genoeg’. Vandaag gaan we aan de slag met kernovertuigingen en leren we hoe we het negatieve verhaal dat we onszelf vertellen minder krachtig kunnen maken. We doorbreken het gevoel wat gekoppeld zit aan de automatische gedachten met Smarttapping. Ervaar wat het kan betekenen als de gedachte die je altijd denkt, minder krachtig wordt. Op deze manier is het makkelijker om weer in FLOW te komen. Hierbij kan je zowel je belemmerende overtuigingen als therapeut ‘for once and for all’ loslaten of misschien wel je innerlijke criticus een lesje Smarttapping leren 😉 of misschien wil je wel loslaten wat er tegen je gezegd is.

Thema

Innerlijke familie (tweedaags)

Datum

30 mei & 31 mei
Ik schrijf me in!

Locatie Noordwijk

Ontdek je innerlijke meisje, het jongetje, de wijze vrouw en de daadkrachtige man in jou met alle kwaliteiten en schaduwkanten. Dit zijn eigenlijk gezegd archetypes. Hier leer je Smarttapping nog specifieker in te zetten met jouw innerlijke delen. We gaan met elkaar in de diepte in deze Masterclass. Soms zijn deze archetypen met elkaar in conflict. Deze conflicten leren we oplossen met Smarttapping. Het is een ideale vorm van visualisatie en energie release. Je leert hierdoor nog meer regisseur te zijn van jouw innerlijke delen. Alle negatieve energie die geblokkeerd is laten we los. Zo kan je nog beter jouw cliënten weer helpen los te laten. WIN – WIN dus.

Thema

Hooggevoeligheid &
Strong-willed

Data

4 oktober
Ik schrijf me in!

Locatie Noordwijk

Deze Masterclass staat in het teken van hooggevoeligheid. Veel meer dan de 15-20% die je op basis van onderzoek zou verwachten, komt de persoonskenmerk hoogsensitiviteit binnen de hulpverlening. Dit komt omdat hoogsensitiviteit, moeilijke levenservaringen en trauma samenhangen. Zo hebben mensen met hooggevoeligheid veel meer prikkels te verwerken en verwerken deze prikkels dieper dan anderen. Deze kunnen ze hierdoor ook moeilijker loslaten. Met de Masterclass hooggevoeligheid verrijk je jezelf met kennis over hooggevoeligheid en vergroot je je effectiviteit als behandelaar, coach of therapeut. Na deze dag ga je merken dat je effectiever kan behandelen, beter kan herkennen en erkennen in de omgang met hoogsensitiviteit.

Thema

Verdiepende technieken

Datum

28 oktober
Ik schrijf me in!

Locatie Noordwijk

In deze Masterclass leer je specifieke Smarttapping Technieken waar je problemen, blokkades en trauma’s kan doorbreken bij jezelf (& jouw cliënten). Deze technieken gaan dieper in op de transformatie van problemen, met als doel lichter te kunnen leven. Deze dag ga je nog meer naar binnen toe, transformeer je diep gewortelde overtuigingen en ontwikkel je nog meer veerkracht. Deze Masterclass is voor mensen die al ervaring hebben met Smarttapping en hun skills willen vergroten. De combinatie van jouw skills, Smarttapping Technieken & het opruimen van jouw eigen ’shit’ vormen een unieke basis om emotioneel vrij te kunnen zijn. Wil jij ook nog meer bewustwording in je eigen potentieel, schrijf je in via deze knop.

Onze andere trainingen

Nieuwe Tovertapping trainingen

voor professionals
Bekijk deze training

Nieuwe Smarttapping trainingen

voor professionals
Bekijk deze training